Ingatlan bérlés

A bérléssel kapcsolatban általánosan...

A Great Home célja, hogy a velünk kapcsolatba lépő Bérlők, segítségünkkel a lehető leggyorsabban megtalálják az igényeikhez és elképzeléseikhez leginkább idomuló ingatlant. Ezáltal ügyfeleinknek kényelmes és egyben biztonságos szolgáltatást nyújtsunk. Partnercégekkel fennálló együttműködés révén, a legkorszerűbb értékesítési rendszer segítségével garantáljuk a gyors eredményt és a teljes piaci lefedettséget. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a választékos, bő kínálatnak. Ingatlant kereső ügyfeleinknek, a jobb kiszolgálás érdekében nem csak saját kínálatunkból válogatjuk le a keresési paramétereknek megfelelő ingatlanokat. Együttműködő ingatlanközvetítő partereink megbízásai, modern értékesítési rendszerünknek köszönhetően szintén megtalálhatók az általunk elérhető, közös portfólióban. Önnek már nem kell számos céggel bonyolítani a kapcsolattartást, egy helyen megtalálja a kiadó ingatlanokat. Szakképzett munkatársaink a hét minden napján azon dolgoznak, hogy ügyfélcentrikusan bővítsék kínálatunkat. A Great Home célja nem csak a rendszerben megtalálható objektumok darabszámának bővítése, számunkra fontos, hogy azonos területről a lehető legtöbb hasonló paraméterrel rendelkező ingatlant találják meg nálunk. Igényfelmérő beszélgetésünk eredményeként, kizárólag olyan ingatlant ajánlunk ki Önnek, ami tökéletesen megfelel a keresési feltételeknek. Rendszerünk tárolja a Bérlők igényeit, ha új ingatlan érkezik kínálatunkba, ami megfelel Önnek, azonnal kiértesítjük erről, hogy ne maradjon le a legjobb ajánlatokról se. Szakembereinkkel körültekintő alapossággal térképezzük fel az ingatlanokat. Azok tulajdonosi, jogi hátterét és műszaki állapotát, amit a Bérlő tudomására hozunk, ezzel segítjük a jó választást. Teljes körű jogi háttértámogatást nyújtva megszervezzük a bérleti szerződés megkötésének időpontját, megszerkesztjük a bérleti szerződést és végigkísérjük ennek folyamatát a birtokba adásig.

A bérlés menete

  1. Igényfelmérő beszélgetés: Az igényfelmérő beszélgetés során átbeszéljük Önnel az ingatlannal szemben támasztott igényeit. Ugyanakkor tapasztalatainkkal segítünk megfogalmazni a még nem tudatosult igényeket is. Teret adunk az esetleges, ingatlanok megtekintése közben módosuló elképzeléseknek. Odafigyelünk Önre, ezáltal lerövidül a keresés fázisa.
  2. Ingatlanok leválogatása: Az igényfelmérő beszélgetés alkalmával begyűjtött fontos információknak és igényeknek megfelelve, saját és partnercégeink által fenntartott közös ingatlankínálatból leválogatjuk azokat az ingatlanokat, amik leginkább megfelelnek az Ön elképzelésének.
  3. Ingatlanok helyszíni megtekintése: Előre egyeztetett időpontban kikísérjük Önt és részletesen bemutatjuk a kiválasztott ingatlanokat. Bérlő minősítésünknek köszönhetően, kizárólag potenciális, olyan ingatlanokat fog látni, ami valóban megfelel az elképzelésének.
  4. Bérleti szerződés: Komoly bérleti szándék esetén írásos bérleti ajánlatban rögzítjük a Bérlő ajánlatát. A bérleti szándék komolysága jeléül az ajánlattevő letéti összeget helyez el, ami megegyezést követően a kaucióba beleszámít, annak részét képezi. Ezáltal biztosítva lehet afelől, hogy a Bérbeadó további érdeklődőknek már nem mutatja meg az ingatlant. Megegyezést követően leszervezzük a szerződéskötés időpontját, elkészítjük a bérleti szerződést.