Ingatlan kiadás

A bérbeadással kapcsolatban általánosan...

A Great Home célja, hogy a kínálatunkba kerülő kiadó ingatlanokat gyorsan, a legmagasabb piaci áron adjuk bérbe. Ezáltal ügyfeleinknek kényelmes és egyben biztonságos szolgáltatást nyújtsunk. Partnercégekkel fennálló együttműködés révén, a legkorszerűbb értékesítési rendszer segítségével garantáljuk a gyors eredményt és a teljes piaci lefedettséget. Együttműködő ingatlanközvetítő partereink szintén kiajánlják ügyfélkörüknek az adatbázisunkba regisztrált ingatlanokat. Önnek már nem kell számos céggel bonyolítani a kapcsolattartást, az ingatlanát mégis mindenhol megtalálják az érdeklődők. Ezzel párhuzamosan ingatlanát széles körben meghirdetjük a leglátogatottabb online felületeken. Szakképzett munkatársaink a hét minden napján azon dolgoznak, hogy a hirdetések frissítése és kiemelése révén a találati listák élén tartsák az általunk kínált ingatlanokat. A hirdetési költségek teljes átvállalásával segítjük ügyfeleinket, hogy azok a Bérbeadók is egyenlő eséllyel induljanak az kiadásnál, akik nem tudják előfinanszírozni a szükséges marketing eszközöket. Kollégáink a rendszeres kapcsolattartás során pontos és részletes tájékoztatást adnak az kiadás folyamatáról, az érdeklődők visszajelzéseiről. Ügyfélminősítésünknek köszönhetően, kizárólag potenciális, fizetőképes bérlő jelölteknek mutatjuk az Ön ingatlanát.

Bérbeadás folyamata

  1. Az ingatlan felmérése: Szakembereinkkel körültekintő alapossággal térképezzük fel az Ön által bérbe adni kívánt ingatlant. Annak elhelyezkedését, megközelíthetőségét, ellátottságát. A felmérés során figyelembe vesszük esztétikai, gépészeti és műszaki állapotát.
  2. A reális hirdetési ár meghatározása: Előre felkészülünk az Ön ingatlanából, hogy megfelelő és értékes információval szolgáljunk a bérleti díj meghatározásával kapcsolatban. A reális bérleti díj meghatározása rendkívül fontos lépés, törekedni kell a piaci helyzetnek megfelelő, lehető legmagasabb díj meghatározására, de emellett figyelni kell az esetleges túlárazásra is. Túlárazott ingatlanra nincs megfelelő érdeklődés, csak optimalizálást követően hozza meg a várt eredményt, hosszan elnyújtva ezzel a sikeres bérbeadás idejét. A helyszínre érkezés előtt elkészítjük az Ön ingatlanára vonatkozó piaci összehasonlító elemzést, ami a környéken lévő, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok hirdetési árait veszi alapul. A helyszíni felmérés függvényében, ezekhez az ingatlanokhoz képest árkorrekciót végzünk, így segítünk Önnek a reális hirdetési ár meghatározásában.
  3. Megbízás: Megbízás megkötésekor megvizsgáljuk az ingatlan jogi hátterét és tulajdonviszonyait. Egyeztetjük Önnel a kiadás célját és sürgősségét. A birtokba adással kapcsolatos határidőket. Felvesszük az ingatlannal és fenntartásával kapcsolatos egyéb adatokat. Az így szerzett apró információk segítenek minket abban, hogy ideális Bérlőt találjunk az ingatlanra. A megbízáskötés alkalmával minden helyiségről fotókat készítünk, valamint hiánya esetén, elkészítjük az ingatlan alaprajzát is. Marketing, kiajánlás, megosztás: Elkészítjük az ingatlan hirdetéséhez szükséges marketing szöveget és digitális alaprajzát. Feltöltésre kerül a Great Home rendszerébe, ez által az összes kollégánk értesül az Ön bérbeadási szándékáról. A rendszerünkben rögzített összes Bérlő keresési paramétereivel párosítjuk az ingatlanát, ennek köszönhetően minden potenciális Bérlőt ki tudunk értesíteni az ingatlanról. Értékesítő partnereinkkel megosztjuk az ingatlannal kapcsolatos marketing anyagot, így a piacon fellelhető összes Bérlő találkozik az ingatlannal. Ezzel párhuzamosan meghirdetjük a leglátogatottabb online felületeken, ahol a frissítési és kiemelési lehetőségek alkalmazásával folyamatosan a találati listák élén tartjuk a hirdetéseket.
  4. Ingatlan helyszíni bemutatása: Előre egyeztetett időpontban kikísérjük az érdeklődőt és részletesen bemutatjuk neki az ingatlant. Ügyfélminősítésünknek köszönhetően, kizárólag potenciális, fizetőképes bérlő jelölteknek mutatjuk meg az Ön ingatlanát.
  5. Bérleti szerződés: Komoly bérleti szándék esetén írásos bérleti ajánlatban rögzítjük a Bérlő ajánlatát. A bérleti szándék komolysága jeléül az ajánlattevő letéti összeget helyez el, ami megegyezést követően a kaucióba beleszámít, annak részét képezi. Ezáltal biztosítva lehet afelől, hogy a Bérlő más ingatlant az egyesség ideje alatt már nem tekint meg, más ingatlanra további ajánlatot nem tesz. Megegyezést követően leszervezzük a szerződéskötés időpontját, elkészítjük a bérleti szerződést.