Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Tettye Mecsekoldal közkedvelt részén

198.000.000 Ft

Egyedi lehetőség a Mecsekoldalban.

Pécs- Mecsekoldal közkedvelt részén, gyönyörű környezetben, az állatkert alatt elhelyezkedő, hatalmas fenyőfákkal tarkított területen, nem mindennapi vételi lehetőséget kínálunk, egy gyönyörű luxus otthon kialakítására. A környéken ritkán adott a lehetőség ilyen adottságokkal rendelkező ingatlant vásárolni. Az eladásra kínált 1318nm-es összközműves, parkosított telken egy nagyon egyedi stílusú, kétszintes családi ház és két különálló garázs található. Az alsó szinten 60nm-es amerikai-konyhás nappali, fürdőszoba, wc és dolgozószoba került kialakításra. Az épületen belül 32nm-es garázs kapott még helyet, ami közvetlenül az előszobából is megközelíthető. A nappalihoz ...

Pécs- Mecsekoldal közkedvelt részén, gyönyörű környezetben, az állatkert alatt elhelyezkedő, hatalmas fenyőfákkal tarkított területen, nem mindennapi vételi lehetőséget kínálunk, egy gyönyörű luxus otthon kialakítására. A környéken ritkán adott a lehetőség ilyen adottságokkal rendelkező ingatlant vásárolni. Az eladásra kínált 1318nm-es összközműves, parkosított telken egy nagyon egyedi stílusú, kétszintes családi ház és két különálló garázs található. Az alsó szinten 60nm-es amerikai-konyhás nappali, fürdőszoba, wc és dolgozószoba került kialakításra. Az épületen belül 32nm-es garázs kapott még helyet, ami közvetlenül az előszobából is megközelíthető. A nappalihoz egy 18nm-es terasz kapcsolódik, ami a régi medencére és a parkosított udvarra néz. A medence igény szerint felújítható vagy akár bővíthető. A felső szint a nappaliból egy impozáns lépcsőn keresztül vagy külön bejáraton is megközelíthető. Az emeleti szinten további két egész és két fél szoba, tágas fürdő és konyha található. Három szobájához nagyméretű 30 nm-es terasz, a negyedik szobához egy külön 15nm-es terasz kapcsolódik. A parkosított udvaron rengeteg örökzöld növény található, ami évtizedek alatt nevelkedett és alakítható így ki. Ha egy igazán különleges otthont szeretne kialakítani, keressen minket bizalommal.

Ingatlan adatai

Azonosító: 36136

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 242 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 3 + 2

  • 62 m2

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Tettye Mecsekoldal közkedvelt részén

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár