Baranya megye - Pécs - Belváros

21.900.000 Ft

Belvárosi üzletházban 38 m2-es üzlethelyiség eladó!

Pécs - Belvárosban, a Forrás üzletházban, forgalmas helyen, közel az Árkád és az üzletház közötti átjáróhoz, 38 m2-es üzlethelyiség eladó! Az üzlethelyiség kiváló lehet akár saját, akár befektetési célra is. Akár a szomszéd helyiséggel együtt is megvásárolható. A tágas üzlettérhez tartozik egy saját mosdó is. Az üzletházban a fűtést házközponti gázkazán biztosítja. Az ingatlan ingatlan sokféle tevékenység folytatására alkalmas lehet, így akár kozmetika, masszázs szalon, butik vagy egyéb termékek értékesítésére, vagy akár irodai tevékenységekre is. A hirdetett üzlethelyiségen kívül, a közvetlenül mellette található, azonos paraméterekkel és elosztással ren...

Pécs - Belvárosban, a Forrás üzletházban, forgalmas helyen, közel az Árkád és az üzletház közötti átjáróhoz, 38 m2-es üzlethelyiség eladó! Az üzlethelyiség kiváló lehet akár saját, akár befektetési célra is. Akár a szomszéd helyiséggel együtt is megvásárolható. A tágas üzlettérhez tartozik egy saját mosdó is. Az üzletházban a fűtést házközponti gázkazán biztosítja. Az ingatlan ingatlan sokféle tevékenység folytatására alkalmas lehet, így akár kozmetika, masszázs szalon, butik vagy egyéb termékek értékesítésére, vagy akár irodai tevékenységekre is. A hirdetett üzlethelyiségen kívül, a közvetlenül mellette található, azonos paraméterekkel és elosztással rendelkező helyiség is eladó, így lehetőség van akár mindkettő megvásárlására is. A szomszéd helyiséget jelenleg bérlők hosszabb távon maradnának, így akár befektetési célra is megfelelő választás lehet. A két helyiség használata/üzemeltetési célja így szabadon variálható, ezáltal még nagyobb üzleti potenciál rejlik benne. Megtekintés esetén keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Belváros

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár