Baranya megye - Pécs - Diós

199.900.000 Ft

Pécs-Diós részén 4 üzlethelyiség és 7 teremgarázshely Eladó

Az ingatlan kínálata üzletekkel és teremgarázshelyekkel rendelkezik, kifejezetten a vállalkozói szelleműek számára. Az összesen 270 m2-es üzleti tér a város kiemelkedő részén helyezkedik el, az utcafronti üzletek ideális lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára. A legnagyobb, 107 m2-es üzlethelyiség két külön helyrajzi számon lévő ingatlan lett összenyitva, tágas helyiségekkel, 2 WC-vel és kézmosóval, raktárakkal és sok más lehetőséggel. A középső, 106 m2-es üzlethelyiség tágas térrel rendelkezik, 35 m2-es üzlettérrel, 25 m2-es irodával, étkező-konyhával, fürdőszoba-WC-vel és 2 db 12 m2-es tárolóval. A 43 m2-es kis üzlet eddig szépségszalonként működött, ...

Az ingatlan kínálata üzletekkel és teremgarázshelyekkel rendelkezik, kifejezetten a vállalkozói szelleműek számára. Az összesen 270 m2-es üzleti tér a város kiemelkedő részén helyezkedik el, az utcafronti üzletek ideális lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára. A legnagyobb, 107 m2-es üzlethelyiség két külön helyrajzi számon lévő ingatlan lett összenyitva, tágas helyiségekkel, 2 WC-vel és kézmosóval, raktárakkal és sok más lehetőséggel. A középső, 106 m2-es üzlethelyiség tágas térrel rendelkezik, 35 m2-es üzlettérrel, 25 m2-es irodával, étkező-konyhával, fürdőszoba-WC-vel és 2 db 12 m2-es tárolóval. A 43 m2-es kis üzlet eddig szépségszalonként működött, külön nyíló helyiséggel, WC-vel és egy kisebb raktárral. A helyiségek kényelmét és komfortját korszerű klímaberendezések biztosítják. A parkolás ingyenesen elérhető az üzletek előtt. Az ingatlanhoz hozzá tartozik 7 db teremgarázshely is! A teremgarázsok nélkül az ár: 170.000.000 Ft A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan tehermentes. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Diós

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár