Tolna megye - Bonyhád

1.222.375.000 Ft

Eladó ipari ingatlan Bonyhádon!

Eladásra kínálunk Bonyhádon egy 9106m2-es telken lévő 1769m2 hasznos alapterületű, a kétezres évek elején épült ipari ingatlant! Az ingatlan kifogástalan állapotú! Fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, így a fenntartási költségei is kedvezők! Az épület 144 db napelemmel van felszerelve, mely 40,4kw teljesítményűek! Helységei: Földszint: Előtér, női- férfi WC és zuhanyzó, öltöző, tároló, üzemi iroda, 3 db műhely, 2 db raktár, gépészeti tér, veszélyes hulladék tároló. Emelet: Közlekedő, női- férfi WC és mosdó, 6db iroda, gépészeti tér. Az ingatlan céggel együtt eladó, mely kiválóan működik! Fő tevékenységei közé tartozik az épületgépészettel, víz- fűtés- g...

Eladásra kínálunk Bonyhádon egy 9106m2-es telken lévő 1769m2 hasznos alapterületű, a kétezres évek elején épült ipari ingatlant! Az ingatlan kifogástalan állapotú! Fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, így a fenntartási költségei is kedvezők! Az épület 144 db napelemmel van felszerelve, mely 40,4kw teljesítményűek! Helységei: Földszint: Előtér, női- férfi WC és zuhanyzó, öltöző, tároló, üzemi iroda, 3 db műhely, 2 db raktár, gépészeti tér, veszélyes hulladék tároló. Emelet: Közlekedő, női- férfi WC és mosdó, 6db iroda, gépészeti tér. Az ingatlan céggel együtt eladó, mely kiválóan működik! Fő tevékenységei közé tartozik az épületgépészettel, víz- fűtés- gáz- szellőztetés rendszerek kivitelezése, nyílászárók gyártása és beépítése. Az ingatlan további számtalan lehetőséget rejt magában, tágas tereinek és tagoltságának köszönhetően, akár tovább viszi a céget, akár más tevékenységen gondolkodik! Az ingatlan Bonyhád szélén található, közel a 6-os főúthoz és az M6-os autópályához! További kérdés esetén keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Tolna megye - Bonyhád

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár