Somogy megye - Kaposvár

49.000.000 Ft

Kaposvár központi részén családi ház ELADÓ vagy CSERÉLHETŐ

Kaposváron, központi helyen, mégis csendes környezetben egy szintes családi ház ELADÓ vagy földszinti/magasföldszinti lakásra CSERÉLHETŐ árkompenzációval. Gyalogtávolságban elérhető több nagy élelmiszerüzlet és sportpályák is. Központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában található, pár perces sétával buszmegálló is elérhető. A ház belső és külső állapota jó, összkomfortos és összközműves. Fűtése gáz-cirkó kazánnal történik, amelyet 3 évvel ezelőtt cseréltettek újra, illetve fűtéskorszerűsítés történt. A házban új, műanyag tokos nyílászárók lettek beépítve, valamint a fürdőszobába zuhanykabin lett beépítve, aminek a melegvíz ellátásáról külön ...

Kaposváron, központi helyen, mégis csendes környezetben egy szintes családi ház ELADÓ vagy földszinti/magasföldszinti lakásra CSERÉLHETŐ árkompenzációval. Gyalogtávolságban elérhető több nagy élelmiszerüzlet és sportpályák is. Központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában található, pár perces sétával buszmegálló is elérhető. A ház belső és külső állapota jó, összkomfortos és összközműves. Fűtése gáz-cirkó kazánnal történik, amelyet 3 évvel ezelőtt cseréltettek újra, illetve fűtéskorszerűsítés történt. A házban új, műanyag tokos nyílászárók lettek beépítve, valamint a fürdőszobába zuhanykabin lett beépítve, aminek a melegvíz ellátásáról külön villanybojler gondoskodik. A szobákban laminált padló lett lerakva, illetve az előtér részbe új járólap került. - Hálószoba - Nappali/szoba - Kis szoba - Előtér - Közlekedő/folyosó - WC külön - Konyha - Fürdőszoba - Spejz/Kamra - Pince - Garázs - Műhely A házba belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan a közlekedőbe tudunk belépni. Itt beépített gardróbszekrény található, valamint innen nyílik jobb kéz felől egy kis szoba, bal kéz felől pedig a konyha. A konyhából nyílik egy viszonylag nagyobb méretű kamra, mellette lévő ajtó pedig a fürdőszoba. A nagyobb méretű hálószobába a konyhából tudunk bemenni, vagy a közlekedőből a nappaliba érve szintén át tudunk menni a hálóba. A ház egy közel 740m2-es telken helyezkedik el. A bejárati ajtón kilépve jobb kéz felől a pince lejárata található. A ház mellett helyezkedik el a 21m2-es aknás garázs, közvetlen mellette pedig egy 13m2-es műhely. A műhely után, a telek végében pedig egy gyümölcsfákkal teli, szépen gondozott hátsó kert található. Kifejezetten ajánlom családosoknak és/vagy kisgyerekeseknek, mivel a környéken oktatási intézmények is elérhetők nagyjából 10 perces sétával.

Ingatlan adatai

Azonosító: 35001

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 96 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 2 + 1

  • Nincs

Elhelyezkedés Somogy megye - Kaposvár

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár