Baranya megye - Pécs - Diós

69.900.000 Ft

Eladó utcafronti üzlethelyiség Pécs-Diós részén

Egy 106 m2-es utcafronti üzlet várja új tulajdonosát Pécs-Diós forgalmas részén. Az ingatlan felújított állapotú, kiváló lehetőséget kínálva vállalkozásának vagy befektetésének. Az üzlet területe rendkívül tágas, 35 m2-es üzlettérrel, 25 m2-es iroda résszel, étkező-konyhával, fürdőszoba-WC-vel és 2 db 12 m2-es tárolóval rendelkezik. A hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről az év minden szakaszában, biztosítva az üzlet zavartalan működését. A parkolás egyszerű és kényelmes az épület előtt, ingyenesen. Ezen felül, a házban 7 db teremgarázs hely is elérhető, melyek megvásárolhatók 4.600.000 Ft/db áron. A tulajdoni viszonyok rendezettek és teh...

Egy 106 m2-es utcafronti üzlet várja új tulajdonosát Pécs-Diós forgalmas részén. Az ingatlan felújított állapotú, kiváló lehetőséget kínálva vállalkozásának vagy befektetésének. Az üzlet területe rendkívül tágas, 35 m2-es üzlettérrel, 25 m2-es iroda résszel, étkező-konyhával, fürdőszoba-WC-vel és 2 db 12 m2-es tárolóval rendelkezik. A hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről az év minden szakaszában, biztosítva az üzlet zavartalan működését. A parkolás egyszerű és kényelmes az épület előtt, ingyenesen. Ezen felül, a házban 7 db teremgarázs hely is elérhető, melyek megvásárolhatók 4.600.000 Ft/db áron. A tulajdoni viszonyok rendezettek és tehermentesek. Ne hagyja ki ezt az ideális üzleti lehetőséget! Hívjon most, és tegyen ajánlatot erre az ingatlanra.

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Diós

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár