Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Ürög

135.000.000 Ft

Mecseki panoráma, csöndes utca, modern Otthon

Képzeld el, hogy minden reggel arra ébredhetsz, hogy a patak csobogása hallatszik az udvar végéből, és a Mecsek panorámája ölel át. Ez az otthon, amit mindig is szerettél volna. Egy hely, ahol a nyugalom és a kényelem találkozik, és ahol minden részlet gondosan átgondolt. Ez az ingatlan Pécs-Ürög városrész csöndes utcájában található. A 492 m2-es, összközműves telken elhelyezkedő ház 160 m2-es. Helyiséglistája: Nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba+wc, gépészeti helyiség-mosókonyha, 3 hálószoba + egy az udvarból megközelíthető dolgozószoba/vendégszoba/wellness részleg. Műszaki tartalom: A ház melegét gázkazán biztosítja. Teljes gépészete is új. Az alsó szinten hideg...

Képzeld el, hogy minden reggel arra ébredhetsz, hogy a patak csobogása hallatszik az udvar végéből, és a Mecsek panorámája ölel át. Ez az otthon, amit mindig is szerettél volna. Egy hely, ahol a nyugalom és a kényelem találkozik, és ahol minden részlet gondosan átgondolt. Ez az ingatlan Pécs-Ürög városrész csöndes utcájában található. A 492 m2-es, összközműves telken elhelyezkedő ház 160 m2-es. Helyiséglistája: Nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba+wc, gépészeti helyiség-mosókonyha, 3 hálószoba + egy az udvarból megközelíthető dolgozószoba/vendégszoba/wellness részleg. Műszaki tartalom: A ház melegét gázkazán biztosítja. Teljes gépészete is új. Az alsó szinten hideg téli napokon a padlófűtést élvezhetjük, míg felső szinten pedig radiátoros fűtés melegíti fel az Otthont. A nyári forró napokon nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímáknak hála kellemesen hűvös lesz majd a ház, amikor az ajtaján belépünk. A szigetelés és a korszerű műszaki megoldások miatt nagyon kedvező az ingatlan fenntartása. Ám ha tovább szeretnénk csökkenteni a költségeket, a napelemes vagy hőszivattyús rendszer kiépítésére adott a lehetőség. Extrák: -Kiállás az elektromos autó töltőhöz, -Autómata öntözőrendszer, -Elektromos kapunyitó Az ingatlan tehermentes és a teljes vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Tekintse meg ezt a házat, és legyen részese egy olyan élménynek, ami a kényelem és a modernség tökéletes találkozása!

Ingatlan adatai

Azonosító: 34751

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 160 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 5

  • Felújított

  • 30 m2

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Ürög

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár