Tolna megye - Bonyhád

1.314.000.000 Ft

Egyedi lehetőség Bonyhád központjában!

Eladásra kínálunk egy liszt-, búza-, és malomipari termékek gyártására kiválóan alkalmas, három összesen 21.715m2-es telephelyből álló komplexumot céggel együtt, Bonyhád központi részén! Fő telephely 10.305m2-es területtel rendelkezik. A telephelyen megtalálható egy porta épület, gazdasági épület, lakatosműhely, ebédlő, tápkeverő üzem, raktár, tehermérleg, zsákos lisztraktár, csomagoló üzem malom, és ami a legnagyobb kuriózumot adja, a vasbetonbeton siló, ami akár 5000t búza befogadására is képes! Az egyedi és mára már igazi ritkaságnak számító vasbeton silónak és a precíz malomipari gépeknek köszönhetően egy egyedi és nyereséges vállalkozásról van szó! A szomszé...

Eladásra kínálunk egy liszt-, búza-, és malomipari termékek gyártására kiválóan alkalmas, három összesen 21.715m2-es telephelyből álló komplexumot céggel együtt, Bonyhád központi részén! Fő telephely 10.305m2-es területtel rendelkezik. A telephelyen megtalálható egy porta épület, gazdasági épület, lakatosműhely, ebédlő, tápkeverő üzem, raktár, tehermérleg, zsákos lisztraktár, csomagoló üzem malom, és ami a legnagyobb kuriózumot adja, a vasbetonbeton siló, ami akár 5000t búza befogadására is képes! Az egyedi és mára már igazi ritkaságnak számító vasbeton silónak és a precíz malomipari gépeknek köszönhetően egy egyedi és nyereséges vállalkozásról van szó! A szomszédos 3220m2-es területen található 4 db fémsiló, mely befogadó képessége 4000t. Jelenleg bérbe van adva. A harmadik 8190m2-es területen található 2 db 1500-1500m2-es raktár, gazdasági épület, személyzeti épület. Jelenleg bérbe van adva. Mindez céggel együtt az Öné lehet! Egy olyan vállalkozás, mely egy olyan terméket állít elő, ami a mindennapi élet egyik elengedhetetlen része! Rendelkezik megfelelő tároló és gyártósorral, kiváló képesítésű személyzettel, helyből minőségi alapanyagot szállító beszállítóval és vevői körrel is! Autópályáról is könnyedén megközelíthető Bonyhád és környéke híres a kiváló minőségű gabona termelésről! Érdeklődés esetén várom hívását!

Elhelyezkedés Tolna megye - Bonyhád

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár