Kozármislenyben eladó nagy családiház összeköltözőknek

Eladó Kozármislenyben belső három szintes családi ház. Az ingatlan a 1992-ben épült. 250 m2-es ingatlan három szinten kapott helyet, mely egy 860 m2-es telken helyezkedik el. Az alsó szinten található 2 db nagyméretű szoba, fürdőszoba, illemhelyiség, konyha, étkező, nappali, míg a felső szinten a további 3 db hálószoba, fürdő és illemhelyiség. Fűtése gázkazánnal, illetve padlófütéssel megoldott. Ezen kívül inverteres (hűtő-fűtő) klíma teszi kellemessé A ház alatt garázs, 3 helyiségből álló pinceszint és itt megtalálható a gáz kazán is. A belső terek minőségi burkolatokkal és ajtókkal lettek kialakítva, és a lakás különösen világos és tágas érzetet nyúj. is. A kert...

Eladó Kozármislenyben belső három szintes családi ház. Az ingatlan a 1992-ben épült. 250 m2-es ingatlan három szinten kapott helyet, mely egy 860 m2-es telken helyezkedik el. Az alsó szinten található 2 db nagyméretű szoba, fürdőszoba, illemhelyiség, konyha, étkező, nappali, míg a felső szinten a további 3 db hálószoba, fürdő és illemhelyiség. Fűtése gázkazánnal, illetve padlófütéssel megoldott. Ezen kívül inverteres (hűtő-fűtő) klíma teszi kellemessé A ház alatt garázs, 3 helyiségből álló pinceszint és itt megtalálható a gáz kazán is. A belső terek minőségi burkolatokkal és ajtókkal lettek kialakítva, és a lakás különösen világos és tágas érzetet nyúj. is. A kert felől nagy 50nm-es tarasz körül öleli a házat, kellemes időtőltése nyújt lehetőséget, családi összejövetelek esetén. Kozármislenyben minden megtalálható: bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, sportolási lehetőség, éttermek, , jó közösség, csend és nyugalom. Az ingatlantól gyalogos távolságra elérhető az iskola, óvoda, bolt, posta, valamint kb. 800 méterre a buszmegálló is! Ez az otthon kiváló választás lehet azoknak, akik modern és kényelmes életstílust keresnek egy békés és családbarát környéken. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg közelebbről ezt a családi házat. További információkért a megadott számon várom hívását, akár hétvégén is.

Ingatlan adatai

Azonosító: 34521

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 250 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 6

  • 45 m2

Elhelyezkedés Baranya megye - Kozármisleny

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár