Baranya megye - Pécs - Belváros

400.000 Ft

Belvárosi hotelben étterem + bár kiadó!

Pécsen, a belváros frekventált részén, egy hotelhez tartozó ÉTTEREM + BÁR, felszerelt konyhával, galéria résszel, meglévő bejáratott vendégkörrel együtt kiadó! Az étterem különböző opciók szerint bérelhető, így több lehetőséget is rejt magában. A meghirdetett bérleti díj a hotel folyamatos vendégkörének reggeliztetését is magába foglalja igény és megegyezés szerint. Ebben az esetben az ez után járó bevétel a bérlőé. Lehetőség van félpanziós, de akár teljes panziós étkeztetésre is. A konyha teljesen felszerelt, fritőzök, nagy teljesítményű elszívó, gázzsámoly stb. megtalálhatóak. Akár több 100 adag kiszolgálására képes. Nébih által engedélyeztethető. Tová...

Pécsen, a belváros frekventált részén, egy hotelhez tartozó ÉTTEREM + BÁR, felszerelt konyhával, galéria résszel, meglévő bejáratott vendégkörrel együtt kiadó! Az étterem különböző opciók szerint bérelhető, így több lehetőséget is rejt magában. A meghirdetett bérleti díj a hotel folyamatos vendégkörének reggeliztetését is magába foglalja igény és megegyezés szerint. Ebben az esetben az ez után járó bevétel a bérlőé. Lehetőség van félpanziós, de akár teljes panziós étkeztetésre is. A konyha teljesen felszerelt, fritőzök, nagy teljesítményű elszívó, gázzsámoly stb. megtalálhatóak. Akár több 100 adag kiszolgálására képes. Nébih által engedélyeztethető. További helyiségek, mint fehér mosogató, fekete mosogató, tárolók, raktárak, kazánház, illetve vendég WC is rendelkezésre állnak. A fűtést központi gázkazán biztosítja, illetve egy 20 KW napelemrendszer is kiépítésre került. Biztonsági kamera, és mozgásérzékelők felelnek a biztonságért. A hotelnek saját, zárt parkolója van, ami szintén rendelkezésre áll. Az egységek külön is bérbe vehetőek, tehát lehetőség van csak a bár, vagy csak az étterem bérlésére is, de csak a kiszállítás is működhet akár. Ebben az esetben a bérleti díj külön megállapodás alapján alakul. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Belváros

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár