Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Rigóder

57.900.000 Ft

Kiváló befektetési lehetőség Pécsen!

Eladó egy tágas, 265 m2-es, 5 szoba + nappalis, 2 szintes családi ház, 540m2-es telken a Hársfa úton, Pécs egyik kedvelt környékén. Az ingatlan kialakítása több szempontból is előnyös lehet! Mivel ipari árammal is el van látva így lehetőséget kínál, hogy vállalkozását otthonról működtesse! A felső szint az otthont biztosítja, az alsó szinten pedig kialakítható például: fitness terem, wellness, asztalos műhely, nyomda, autófényező, étterem, egészségügyi központ stb. Vagy az alsó szint a műhely, a felső szint a bemutató terem. Amennyiben otthonban gondolkodik, így egy nagyobb családnak is ideális választás lehet! Elrendezésének köszönhetően az alsó szinten otthonába viheti a w...

Eladó egy tágas, 265 m2-es, 5 szoba + nappalis, 2 szintes családi ház, 540m2-es telken a Hársfa úton, Pécs egyik kedvelt környékén. Az ingatlan kialakítása több szempontból is előnyös lehet! Mivel ipari árammal is el van látva így lehetőséget kínál, hogy vállalkozását otthonról működtesse! A felső szint az otthont biztosítja, az alsó szinten pedig kialakítható például: fitness terem, wellness, asztalos műhely, nyomda, autófényező, étterem, egészségügyi központ stb. Vagy az alsó szint a műhely, a felső szint a bemutató terem. Amennyiben otthonban gondolkodik, így egy nagyobb családnak is ideális választás lehet! Elrendezésének köszönhetően az alsó szinten otthonába viheti a wellness-t, ugyanis edzőterem, szauna, játszórész is kialakítható! Az épület mögött egy kis melléképület is található, mely ideális lehet nyári akár konyhának is! Továbbá az épület 3 lakásos társasházzá is alakítható! Helységei: Alsó szint: dupla garázs, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 1 szoba, 2 előtér, melléképület. Felső szint: amerikai konyha + étkező, 3 szoba, gardrób, WC, nappali, fürdőszoba. A lehetőségek száma végtelen! Ha további információra vagy a megtekintésre lenne kíváncsi, kérem, lépjen kapcsolatba velünk. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

Ingatlan adatai

Azonosító: 34038

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 265 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 6

  • 22 m2

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Rigóder

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár