Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Ürög

17.600.000 Ft

Csodálatos panoráma Pécs Mecsekoldal-Ürög részén!

Eladásra kínálunk egy varázslatos teleket Pécsen, a festői Mecsekoldal-Ürög területén. Ez a 1000 m2-es telek 30%-ban beépíthető, így ideális lehetőség egy gyönyörű társasház vagy családi ház megépítésére. A telek elhelyezkedése kiváló, a nyugodt és csendes környezet pedig ideális otthont biztosít Önnek és családjának. Az építési területen már megtalálható a csatorna, és a villany, víz és gáz könnyedén beköthető a telek aljából. Álmodjon egy olyan otthonról, amely a város közelségében van, de mégis békés, friss levegős környezetben. Ezt a telek lehetőséget könnyedén kihasználhatja, hogy megvalósítsa az álmai otthonát. Nemcsak a telek mérete vonzó, de igén...

Eladásra kínálunk egy varázslatos teleket Pécsen, a festői Mecsekoldal-Ürög területén. Ez a 1000 m2-es telek 30%-ban beépíthető, így ideális lehetőség egy gyönyörű társasház vagy családi ház megépítésére. A telek elhelyezkedése kiváló, a nyugodt és csendes környezet pedig ideális otthont biztosít Önnek és családjának. Az építési területen már megtalálható a csatorna, és a villany, víz és gáz könnyedén beköthető a telek aljából. Álmodjon egy olyan otthonról, amely a város közelségében van, de mégis békés, friss levegős környezetben. Ezt a telek lehetőséget könnyedén kihasználhatja, hogy megvalósítsa az álmai otthonát. Nemcsak a telek mérete vonzó, de igény esetén a terület bővíthető maximum 1400 m2-re, hogy még több lehetőséget kapjon az építéshez. Ne habozzon, tekintse meg személyesen ezt a varázslatos teleket, és tegyen ajánlatot álmai otthonának az alapjára.

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Ürög

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár