Csodás kilátás, garázs, udvar, 4 szoba!

Pécs - Mecsekoldal részén br. 136 m2-es sorházi ház, garázzsal, udvarral eladó! 1985-ben épült. Tetője felújítást kapott. Külsőleg hőszigetelt. Nyílászárói hőszigetelt, műanyagok. Ablakai redőnnyel és szúnyughálóval felszereltek. Melegét gáz-cirkó kazán, radiátorokon keresztül biztosítja. A nyári hőségben pedig a folyosón elhelyezett klíma hűti le a ház melegebb helyiségeit. Kettő fürdőszobájából az épített zuhanyzó modern anyagok felhasználásával, pár éve kapott teljeskörű felújítást kapott. Az ingatlan kisebb szinteltolásaiból adódóan belső 5 szintes. Az utcáról tágas előszobába érkezünk. Ezen a szinten van még a garázs és mögötte egy tároló, ami 8 m2...

Pécs - Mecsekoldal részén br. 136 m2-es sorházi ház, garázzsal, udvarral eladó! 1985-ben épült. Tetője felújítást kapott. Külsőleg hőszigetelt. Nyílászárói hőszigetelt, műanyagok. Ablakai redőnnyel és szúnyughálóval felszereltek. Melegét gáz-cirkó kazán, radiátorokon keresztül biztosítja. A nyári hőségben pedig a folyosón elhelyezett klíma hűti le a ház melegebb helyiségeit. Kettő fürdőszobájából az épített zuhanyzó modern anyagok felhasználásával, pár éve kapott teljeskörű felújítást kapott. Az ingatlan kisebb szinteltolásaiból adódóan belső 5 szintes. Az utcáról tágas előszobába érkezünk. Ezen a szinten van még a garázs és mögötte egy tároló, ami 8 m2. Nappalija tágas, innen nyílik a 16 m2-es örökpanorámás terasz, ahonnan a kilátás a városra páratlan! A konyha-étkező részből léphetünk ki a kertbe, ahol kávét kortyolgatva csodálhatjuk a virágzó udvart és hallgathatjuk a madárcsicsergést. A felső két szintjén három hálószoba, külön WC és kettő fürdőszoba található. A ház legfelső pontján egy kb. 10 m2-es erkély van aminél a szilveszteri tűzijáték vagy a csillagok nézésére nem is találhatunk jobb helyszínt! Az ingatlanról VIRTUÁLIS SÉTA is készült: https://my.matterport.com/show/?m=ktdbc5Vt7hB Tehermentes. Ajánlom fiatalos családoknak, akik szeretnének minőségi életet élni a város egyik legkeresettebb részén!

Ingatlan adatai

Azonosító: 33604

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • sorház

  • Gáz cirkó

  • 136 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 4 + 1

  • 26 m2

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Belváros

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár