Somogy megye - Kaposvár

51.000.000 Ft

Eladó családi ház Kaposváron

Eladóvá vált Kaposváron a belvároshoz közel elhelyezkedő, akár 2 generáció együttélésére is alkalmas családi ház. Az ingatlan 2 szintes, alapterülete 147 nm. A házba belépve az előtérbe érünk, innen egyenesen haladva léphetünk be a konyhába, illetve balra egy tágasabb közlekedőbe. Ebből nyílik a világos nappali, egy hálószoba, melyek nyugati tájolásúak, a fürdőszoba, valamint külön helyiségben a wc. Falépcsőn jutunk a felső szintre, ahol 3 kényelmesen berendezhető szoba van, melyek egyikéből egy további kis szoba nyílik, mely gardrób szobának is alkalmas. Az emeleten található további 1 fürdőszoba helyiség wc- vel. A konyha alatti területen helyezkedik el a pince, az udvaron ta...

Eladóvá vált Kaposváron a belvároshoz közel elhelyezkedő, akár 2 generáció együttélésére is alkalmas családi ház. Az ingatlan 2 szintes, alapterülete 147 nm. A házba belépve az előtérbe érünk, innen egyenesen haladva léphetünk be a konyhába, illetve balra egy tágasabb közlekedőbe. Ebből nyílik a világos nappali, egy hálószoba, melyek nyugati tájolásúak, a fürdőszoba, valamint külön helyiségben a wc. Falépcsőn jutunk a felső szintre, ahol 3 kényelmesen berendezhető szoba van, melyek egyikéből egy további kis szoba nyílik, mely gardrób szobának is alkalmas. Az emeleten található további 1 fürdőszoba helyiség wc- vel. A konyha alatti területen helyezkedik el a pince, az udvaron található 2 kisebb raktár helyiség, tovább egy akár 3 autó parkolására is alkalmas nagy garázs. Az épület nagyon masszív, az 1960-as években épült. Jelenlegi tulajdonosai Minden villanyvezetéket kicseréltek, bevezették az ipari áramot, 3x 26A teljesítményű órával. Az ingatlan cirkó fűtéses, melegét Biasi típusú kazán biztosítja. A ház elhelyezkedése nagyon kedvező, a bevásárlási és sportolási lehetőség is mindössze karnyújtásnyi távolságra elérhető, valamint pár perces távolságra megtalálható általános iskola, jók a szomszédok. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Ingatlan adatai

Azonosító: 31972

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 147 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 4 + 1

  • Nincs

Elhelyezkedés Somogy megye - Kaposvár

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár