Baranya megye - Nagytótfalu

58.000.000 Ft

Nagytótfaluban üzlet-családi ház eladó

Nagytótfaluban 111 m2-es, jelenleg üzletként működő 2001-ben épült ingatlan eladó 685 m2-es sík telken. Az udvar nagyobb része és a fedett, 65 m2-es terasz térkövezett. Nyílászárói a közelmúltban lettek cserélve korszerűekre, a tető is átrakásra,szigetelésre került. A tetőtérben a képek szerinti helyiségek kerültek kialakításra. Fűtését vízteres (fatüzelésű) cserépkályha biztosítja radiátorok által valamint a H tarifás klímafűtés is rendelkezésre áll. A képeken látható berendezések külön megegyezés tárgyát képezik. Jövőbeni tulajdonosa továbbviheti üzletként vagy akár állandó életvitelre is alkalmas családi házként. Megtekintés, kérdés esetén keresse...

Nagytótfaluban 111 m2-es, jelenleg üzletként működő 2001-ben épült ingatlan eladó 685 m2-es sík telken. Az udvar nagyobb része és a fedett, 65 m2-es terasz térkövezett. Nyílászárói a közelmúltban lettek cserélve korszerűekre, a tető is átrakásra,szigetelésre került. A tetőtérben a képek szerinti helyiségek kerültek kialakításra. Fűtését vízteres (fatüzelésű) cserépkályha biztosítja radiátorok által valamint a H tarifás klímafűtés is rendelkezésre áll. A képeken látható berendezések külön megegyezés tárgyát képezik. Jövőbeni tulajdonosa továbbviheti üzletként vagy akár állandó életvitelre is alkalmas családi házként. Megtekintés, kérdés esetén keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Nagytótfalu

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár