Baranya megye - Bükkösd

4.500.000 Ft

Zártkerti telek eladó.

Bükkösdi szőlőhegyen 4739 m2-es zártkerti ingatlan, lakhatóvá tehető (75 m2) présházzal, pincével, teljes felszereléssel és bútorzattal eladó. Később hozzá lett építve egy kb 24 m2-es garázs is. A présház alatt található egy 11 m hosszú boltíves pince, amelyben tölgyfa boroshordók vannak. A felszerelés tartalmaz 2 db 200 literes szőlőprést, 3 db szőlődarálót, 1db 2000 literes szüretelőkádat, valamit egyéb szőlőtermesztéshez, borászkodáshoz, gazdálkodáshoz szükséges eszközöket. Villany van. A telekig kövezett út vezet. A teljes terület körbe van kerítve. Termő, gondozott gyümölcsfák és magasművelésű szőlő található a telken. A terület több egymás me...

Bükkösdi szőlőhegyen 4739 m2-es zártkerti ingatlan, lakhatóvá tehető (75 m2) présházzal, pincével, teljes felszereléssel és bútorzattal eladó. Később hozzá lett építve egy kb 24 m2-es garázs is. A présház alatt található egy 11 m hosszú boltíves pince, amelyben tölgyfa boroshordók vannak. A felszerelés tartalmaz 2 db 200 literes szőlőprést, 3 db szőlődarálót, 1db 2000 literes szüretelőkádat, valamit egyéb szőlőtermesztéshez, borászkodáshoz, gazdálkodáshoz szükséges eszközöket. Villany van. A telekig kövezett út vezet. A teljes terület körbe van kerítve. Termő, gondozott gyümölcsfák és magasművelésű szőlő található a telken. A terület több egymás mellett elhelyezkedő, 4 helyrajzi számon bejegyzett részből áll. A területhez tartozik a szomszédos zártkert/gyümölcsös (2795 m2, + 1M Ft), amely szintén a család birtokában van. A két terület csak együtt eladó. Mivel távol esik a forgalomtól, méhészek számára is optimális hely lehet. A közelben akácos erdő is található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése lenne, keressen bizalommal.

Elhelyezkedés Baranya megye - Bükkösd

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár