Baranya megye - Pécs - Belváros

31.800.000 Ft

Eladó Pécs-Belvárosában utcafronti üzlethelyiség!.

Eladó Pécs-belvárosának legforgalmasabb részén, egy 136 m2-es felújítabdó utcafronti szuterén(tégla építésű) üzlethelyiség! Éveken keresztül az üzlet vendéglátó helyként üzemelt, azonban évek óta üres, jelenleg nincs fütés és áram szolgáltatás. A bejárat egy nagy előtérbe nyilík, ahol régebben fogadták a betérö vendékeket ebből juthatunk le pár lépcsőn a vendég térbe. Az előtér mögött vannak a kiszolgáló helységek, mint konyha, előkészitők mosdók. Az üzlet állapota megfelel a régóta üres elhanyagolt, állapotnak, felújítandó, de nagy lehetőség hogy a Hullám fürdőtől pár lépésre található. Befektetőknek is kiváló választás lehet bármilyen üzleti szol...

Eladó Pécs-belvárosának legforgalmasabb részén, egy 136 m2-es felújítabdó utcafronti szuterén(tégla építésű) üzlethelyiség! Éveken keresztül az üzlet vendéglátó helyként üzemelt, azonban évek óta üres, jelenleg nincs fütés és áram szolgáltatás. A bejárat egy nagy előtérbe nyilík, ahol régebben fogadták a betérö vendékeket ebből juthatunk le pár lépcsőn a vendég térbe. Az előtér mögött vannak a kiszolgáló helységek, mint konyha, előkészitők mosdók. Az üzlet állapota megfelel a régóta üres elhanyagolt, állapotnak, felújítandó, de nagy lehetőség hogy a Hullám fürdőtől pár lépésre található. Befektetőknek is kiváló választás lehet bármilyen üzleti szolgáltatsra. A teljes vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető! Hívjon tekintse meg és tegyen egy ajánlatot!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Belváros

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár