Baranya megye - Bogád

79.900.000 Ft

Felújított parasztház hangulatos parkosított telekkel eladó!

Pécstől 8 km-re Bogádon, egyedi stílusú felújított parasztház, gyönyörűen rendezett összközműves telekkel eladó! A kb. 85 m2 alapterületű családi ház festői környezetben, rendkívül hangulatos, parkosított, örökpanorámás 6125 m2-es telken fekszik. Az ingatlan elosztása: A házban 2 külön nyíló szoba, egy nappali, egy étkezős konyha, valamint egy fürdőszoba és egy WC került kialakításra. Műszaki paraméterek: Az elmúlt évek során számos felújítás történt az ingatlanon. Többek között új, zsalugáterrel szerelt ablakok, egyedi tervezésű konyhabútor beépítése, illetve korszerű gáz cirkó fűtés rendszer kialakítása. Ezen kívül a hideg és meleg burkolatok cseréje, a ...

Pécstől 8 km-re Bogádon, egyedi stílusú felújított parasztház, gyönyörűen rendezett összközműves telekkel eladó! A kb. 85 m2 alapterületű családi ház festői környezetben, rendkívül hangulatos, parkosított, örökpanorámás 6125 m2-es telken fekszik. Az ingatlan elosztása: A házban 2 külön nyíló szoba, egy nappali, egy étkezős konyha, valamint egy fürdőszoba és egy WC került kialakításra. Műszaki paraméterek: Az elmúlt évek során számos felújítás történt az ingatlanon. Többek között új, zsalugáterrel szerelt ablakok, egyedi tervezésű konyhabútor beépítése, illetve korszerű gáz cirkó fűtés rendszer kialakítása. Ezen kívül a hideg és meleg burkolatok cseréje, a tető illetve a padlástér felújítása is megtörtént. A tető szigetelt, a 100 m2 alapterületű hatalmas tárolókapacitással bíró padlástér OSB lapokkal burkolt. A gáz cirkó fűtésen kívül alternatívaként rendelkezésre áll egy vízteres kandalló, mely még kellemesebbé varázsolja az ingatlan hangulatát. Továbbá 2 hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A házban kamera és riasztórendszer is kiépítésre került, bejutni egy új elektromos tölgyfa kapun keresztül tudunk, a parkolásra pedig térkövezett kocsibeálló áll rendelkezésre. A teljes belső kialakítás, és a felújítás is hozzájárult ahhoz, hogy a ház elnyerje jelenlegi természetközeli és egyedi hangulatot sugárzó formáját. A telken nagyméretű tároló, fatároló, valamint új tetővel rendelkező felújított, száraz pince is megtalálható, valamint különböző gyümölcsfák, akácfák, és a telek csúcspontjaként egy kilátó, ahonnan megcsodálhatjuk az örökpanorámát és a naplementét. A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, a többi bútor, illetve berendezések megegyezés tárgyát képezik. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a ritka és egyedi paraméterekkel rendelkező ingatlan, keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Azonosító: 35451

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • családi ház

  • Gáz cirkó

  • 85 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 3

  • Felújított

  • Nincs

Elhelyezkedés Baranya megye - Bogád

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár