Barcsi, ipari felhasználású telephely eladó!

Barcs belvárosában, ipari besorolású övezetben elhelyezkedő, 6339 m2-es telekméretű, 2251 m2 épületekkel rendelkező telephely eladó! Az ingatlan KG5-ös besorolású területen fekszik! A telephely ipari, gazdasági és kereskedelmi célú felhasználásra egyaránt alkalmas! Régebben egy autókereskedés és annak szervize működött itt. Az elmúlt években fémipari tevékenységet végző cég termelése, gyártása zajlott a telephelyen. Az egyedi fémipari gépek jelenleg is a műhelyekben vannak, melyek külön megállapodás részét képezik abban az esetben, ha egy hasonló profilú, fém megmunkálásával foglalkozó cég vásárolná meg az ingatlant. Benne lévő gépek: - eszterga, - fúró, - és le...

Barcs belvárosában, ipari besorolású övezetben elhelyezkedő, 6339 m2-es telekméretű, 2251 m2 épületekkel rendelkező telephely eladó! Az ingatlan KG5-ös besorolású területen fekszik! A telephely ipari, gazdasági és kereskedelmi célú felhasználásra egyaránt alkalmas! Régebben egy autókereskedés és annak szervize működött itt. Az elmúlt években fémipari tevékenységet végző cég termelése, gyártása zajlott a telephelyen. Az egyedi fémipari gépek jelenleg is a műhelyekben vannak, melyek külön megállapodás részét képezik abban az esetben, ha egy hasonló profilú, fém megmunkálásával foglalkozó cég vásárolná meg az ingatlant. Benne lévő gépek: - eszterga, - fúró, - és lemezhajlító gép, stb. A műhelyben található, nagy értékű személygépkocsi fényező kamra és az egyedi gyártású tehergépkocsi szemcseszóró kabin benne van az ingatlan vételárában! A fűtés az irodákban és egyes helyiségekben új gáz cirkó kazánnal megoldott (melegíz előállítása is), a műhelyekben egyéb hőlégbefúvó és mennyezeti hőleadók segítségével. Melegviz tárolására, megfelelő víznyomás eléréséhez a fotón is látható új puffertartály ad megoldást. Villamos hálózata túlméretezett, a mostani termeléshez képest dupla kapacitású megközelítőleg! Az iroda teljes felújításon esett át az elmúlt években: Szigetelés, klíma beépítése, konyha, mosdó, ügyfélfogadó helyiség. További lehetőség! A telephely mellett külön eladó egy 6559 m2-es hasonló tevékenység végzéséhez is alkalmas telek, így a telephely bővítésére van lehetőség! További információkért és személyes megtekintésért keressen bennünket bizalommal!

Elhelyezkedés Somogy megye - Barcs

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár