Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Bálics Bálics

22.000.000 Ft

Pécs- bálicsi telek eladó!

Pécs- bálicsi részén építésre alkalmas, 887 m2- es telek csodás kilátással eladó! Paraméterek: - Kertvárosi övezet, - szabadon álló beépítési mód, - 15 %- os beépíthetőség, - 4,5 méteres épületmagasság (egy szintes + tetőtér beépítéses). - Víz és csatorna a telken, villany, gáz a szomszéd telken. - 24 méteres telek szélesszég és 36,5 méteres hossz. - jól építhető! - Telek utcafronti része enyhén lejtős, könnyen síkká formálható, a hátsó rész lejtős - tipikus hegyoldali telek. A telekről csodás kilátás nyílik a tv toronyra és a városra! Az utca teljesen beépült, szomszéd telkeken és az egész utcában újépítésű házak vannak. Tökéletes választás ez a...

Pécs- bálicsi részén építésre alkalmas, 887 m2- es telek csodás kilátással eladó! Paraméterek: - Kertvárosi övezet, - szabadon álló beépítési mód, - 15 %- os beépíthetőség, - 4,5 méteres épületmagasság (egy szintes + tetőtér beépítéses). - Víz és csatorna a telken, villany, gáz a szomszéd telken. - 24 méteres telek szélesszég és 36,5 méteres hossz. - jól építhető! - Telek utcafronti része enyhén lejtős, könnyen síkká formálható, a hátsó rész lejtős - tipikus hegyoldali telek. A telekről csodás kilátás nyílik a tv toronyra és a városra! Az utca teljesen beépült, szomszéd telkeken és az egész utcában újépítésű házak vannak. Tökéletes választás ez a panorámás telek egy akár 130 m2-es alapterületű ház felépítésére ezen az igényes és szép környéken! Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Bálics Bálics

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár