Baranya megye - Pécs - Belváros

25.000 Ft

Koller utcában teremgarázs hely kiadó

Koller utcában kiadó egy biztonságos teremgarázs hely hosszútávra. A teremgarázs helyszíne: - Cím: Koller utca 7. - Méretek: A beállóhely kényelmes egy személyautónak. - Biztonság: Kamerarendszer és biztonsági bejárati kapu. - Hozzáférés: Bármikor hozzáférhető és használható. Előnyei: 1. Időmegtakarítás: Ne vesztegesse tovább az időt a parkolási hely keresésre vagy az utcákon való körözésre. 2. Biztonság: Nyugodtan hagyhatja autóját, tudván, hogy zárt és fedett helyen van. 3. Kényelem: A teremgarázsban parkolás ideális az időjárástól és vandalizmustól való védelem miatt. Bérleti díj és feltételek: - Havi bérleti díj: Az ár kedvező és versenyképes a...

Koller utcában kiadó egy biztonságos teremgarázs hely hosszútávra. A teremgarázs helyszíne: - Cím: Koller utca 7. - Méretek: A beállóhely kényelmes egy személyautónak. - Biztonság: Kamerarendszer és biztonsági bejárati kapu. - Hozzáférés: Bármikor hozzáférhető és használható. Előnyei: 1. Időmegtakarítás: Ne vesztegesse tovább az időt a parkolási hely keresésre vagy az utcákon való körözésre. 2. Biztonság: Nyugodtan hagyhatja autóját, tudván, hogy zárt és fedett helyen van. 3. Kényelem: A teremgarázsban parkolás ideális az időjárástól és vandalizmustól való védelem miatt. Bérleti díj és feltételek: - Havi bérleti díj: Az ár kedvező és versenyképes a környékhez képest. - Minimum bérleti időtartam: Rugalmas feltételek érhetők el. - Kaució: Kettő havi bérleti díjnak megfelelő összeg szükséges kaucióként. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a Koller utcai teremgarázs bérlésére! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtudni az aktuális árakat és elérhetőséget, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot! Ne habozzon, mert ez az egyedülálló lehetőség hamar kiveszik!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Belváros

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár