Baranya megye - Kővágószőlős

15.500.000 Ft

Kővágószőlősön panorámás telek eladó!

A Mecsek lábánál Kővágószőlősön egy 2740 m2-es belterületi telek eladó. Csendes utcában, jó szomszédság veszi körül. Páratlan környezetben, a telek egészéről festői kilátás nyílik a Jakab-hegyre. Víz be lett vezetve. Szennyvíz az utcában, villany a telekhatáron található. A telek 30%ban beépíthető. Szőlőtőkék illetve számos gyümölcsfa is található rajta, így kiváló lehetőség azoknak akik saját gyümölcsösre vágynak. Lokációja kitűnő, csupán 5 perc sétára található a központtól. A faluban bölcsőde, óvoda, iskola, posta és bolt is van. Ajánlom mindazoknak akik szeretnének távol a város zajától, mégis közel Pécshez egy csendes természetközeli környéken ép...

A Mecsek lábánál Kővágószőlősön egy 2740 m2-es belterületi telek eladó. Csendes utcában, jó szomszédság veszi körül. Páratlan környezetben, a telek egészéről festői kilátás nyílik a Jakab-hegyre. Víz be lett vezetve. Szennyvíz az utcában, villany a telekhatáron található. A telek 30%ban beépíthető. Szőlőtőkék illetve számos gyümölcsfa is található rajta, így kiváló lehetőség azoknak akik saját gyümölcsösre vágynak. Lokációja kitűnő, csupán 5 perc sétára található a központtól. A faluban bölcsőde, óvoda, iskola, posta és bolt is van. Ajánlom mindazoknak akik szeretnének távol a város zajától, mégis közel Pécshez egy csendes természetközeli környéken építkezni akár befektetni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Kővágószőlős

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár