Baranya megye - Szigetvár

29.900.000 Ft

Szigetváron felújított sorház + stúdió lakás eladó!

Szigetváron, közel a belvároshoz, teljes körű felújításon átesett 110 nm-es társasházi ingatlant kínálunk eladásra! A felújított ház két részből áll, egy 78 nm-es utcafronti házrészből, amely akár üzlettérként is használható, és egy belső udvarból nyíló 32 nm-es stúdiólakásból. 2022-ben az ingatlan átfogó felújításon esett át, amely során a tetőszerkezet renoválása, a ház aljzatcseréje és aljzatszigetelése, a falak injektált vízszigetelése is megtörtént, a homlokzat új színezést kapott. A villamos- és vízvezeték hálózat szintén új. Újak a burkolatok, a nyílászárók melyek redőnnyel szereltek, az utcafronti részen savmart üvegezésűek. Az ingatlan teljes terül...

Szigetváron, közel a belvároshoz, teljes körű felújításon átesett 110 nm-es társasházi ingatlant kínálunk eladásra! A felújított ház két részből áll, egy 78 nm-es utcafronti házrészből, amely akár üzlettérként is használható, és egy belső udvarból nyíló 32 nm-es stúdiólakásból. 2022-ben az ingatlan átfogó felújításon esett át, amely során a tetőszerkezet renoválása, a ház aljzatcseréje és aljzatszigetelése, a falak injektált vízszigetelése is megtörtént, a homlokzat új színezést kapott. A villamos- és vízvezeték hálózat szintén új. Újak a burkolatok, a nyílászárók melyek redőnnyel szereltek, az utcafronti részen savmart üvegezésűek. Az ingatlan teljes területén elektromos padlófűtés lett kiépítve. A meleg vizet ARISTON villanybojler állítja elő. Az eredeti elképzelés szerint a 78 nm-es utcafronti házrész szépségszalonként üzemelt volna, ennek megfelelően történt a helyiségek kialakítása. Jelenleg egy nagyobb 60 nm-es helyiségből, egy kisebb 6 nm-es helyiségből, egy kézmosós mellékhelyiségből, gépészeti-háztartási helyiségből, és egy épített zuhanyfülkés + WC-s fürdőszobából áll. A nagyobb házrész is lakóingatlanként van nyilvántartva, kisebb átalakítással, gipszkarton falak elhelyezésével, akár egy nappali-konyha + 2-3 hálószoba, 1 fürdőszoba-WC, és 1 különálló WC felosztású lakást is ki lehet belőle alakítani. Ezen kívül az ingatlan részét képezi egy 32 nm-es stúdiólakás, amely egy 13,5 nm-es lakószobából, egy 4,5 nm-es fürdőkádas fürdőszoba-WC-ből, 9 nm-es konyhából, és 5 nm-es előtérből áll. A stúdiólakás külön bejáratú, a sorház közös használatú udvarából nyílik, saját gépészettel és mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű garázs, amely szintén a közös udvarban található. További kérdésével keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Azonosító: 32459

  • Ingatlan típusa :

  • Fűtés típusa :

  • Ingatlan mérete :

  • sorház

  • Elektromos

  • 110 m2

  • Szobák száma :

  • Ingatlan állapota :

  • Erkély :

  • 3

  • Felújított

  • Nincs

Elhelyezkedés Baranya megye - Szigetvár

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár