Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Gyükés

17.900.000 Ft

Eladó összközműves lakóövezeti telek Pécsen!

Eladóvá vált Pécsen, a Munkád úton egy 1582 nm összterületű, összközműves lakóövezeti telek! A telek két irányból is megközelíthető, a Tettye felől érkezve azonnal elénk tárul a csodás 180 fokos örökpanoráma. Lejtése miatt korábban már elkezdődött a lépcsőzetessé alakítás, tereprendezés, és a felső utcánál egy támfal létesült amely kiválóan alkalmas gépjármű beállónak. A telek besorolása Lke-410721, amely 15%-os beépíthetőséget enged. Ez közel 240 nm-es alapterületű épületet jelent. Csendes környezetben, közelben erdők, találhatók, forgalom zajától távol, fejlődő családi házas környéken található. Ajánlom a nyugalomra vágyóknak, családoknak, akár bef...

Eladóvá vált Pécsen, a Munkád úton egy 1582 nm összterületű, összközműves lakóövezeti telek! A telek két irányból is megközelíthető, a Tettye felől érkezve azonnal elénk tárul a csodás 180 fokos örökpanoráma. Lejtése miatt korábban már elkezdődött a lépcsőzetessé alakítás, tereprendezés, és a felső utcánál egy támfal létesült amely kiválóan alkalmas gépjármű beállónak. A telek besorolása Lke-410721, amely 15%-os beépíthetőséget enged. Ez közel 240 nm-es alapterületű épületet jelent. Csendes környezetben, közelben erdők, találhatók, forgalom zajától távol, fejlődő családi házas környéken található. Ajánlom a nyugalomra vágyóknak, családoknak, akár befektetőknek. Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Gyükés

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár