Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Havihegy

9.500.000 Ft

Eladó 802 nm-es telek Pécsen!

Egy kiváló adottságú építési telek eladó Pécsett a Mecsekoldalban, a Szkókó városrészen. A telek családi házas környezetben, csendes, nyugodt, hangulatos helyen, zöldövezetben található, szép panorámával a városra. Mérete 802 m2, melynek 15%-a beépíthető a jelenlegi építési szabályozás alapján. Autóval 10 perc alatt elérhető a történelmi belváros. Tömegközlekedési lehetőségek: 34-es busz (Szanatórium), 36-os busz (Bálicstető) 12-13 perc sétatávolságban vannak, autóval is megközelíthető az ingatlan. A telek összközműves, egy felújítandó, 23 m2-es présház és szerszámtároló található rajta. Ez a telek az utolsó beépítetlen gyöngyszemek egyike ezen a remek környéken....

Egy kiváló adottságú építési telek eladó Pécsett a Mecsekoldalban, a Szkókó városrészen. A telek családi házas környezetben, csendes, nyugodt, hangulatos helyen, zöldövezetben található, szép panorámával a városra. Mérete 802 m2, melynek 15%-a beépíthető a jelenlegi építési szabályozás alapján. Autóval 10 perc alatt elérhető a történelmi belváros. Tömegközlekedési lehetőségek: 34-es busz (Szanatórium), 36-os busz (Bálicstető) 12-13 perc sétatávolságban vannak, autóval is megközelíthető az ingatlan. A telek összközműves, egy felújítandó, 23 m2-es présház és szerszámtároló található rajta. Ez a telek az utolsó beépítetlen gyöngyszemek egyike ezen a remek környéken. Hívjon tekintse meg az ingatlant és tegyen rá ajánlatot.

Elhelyezkedés Baranya megye - Pécs - Mecsekoldal/Havihegy

header-logo.png

Kérjen Ajánlatot

Független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet ajánlata elérhető nálunk. Megversenyeztetjük Önnek a bankokat. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egyedi kedvezményt kaphatnak, kiemelt bánásmódban részesülnek, melyek “utcáról betérő ügyfélként”, közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Partnereink

Budapest Bank
Cetelem bank
Cib bank
Erste bank
K&H bank
OTP bank
Takarékbank
Unicredit bank
Ober bank
Sopron bank
Dt Bank
Sberbank
Raiffeisen Bank
MKB Bank
Hitelpont
Fundamenta
OTP ingatlanlízing
OTP Egészségpénztár